Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (2024)

  • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas!

    Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (1)

    Badkamer organisatie ideeën! Hoe deel jij je badkamer zo in dat je optimaal gebruik maakt van je ruimte? Met een aantal handige tips & tricks organiseer jij je badkamer zo, dat je badkamer er mooi en opgeruimd uitziet. Benieuwd?

    Staat Team Badkamer Organisatie Klaar?

    Ken je dat gevoel? Je hebt een gebrek aan een goede linnenkast voor je handdoeken, gastendoeken en washandjes en dan hebben we het nog niet over de exploderende producten voor onze ijdelheid. Maar, we gaan dat varkentje eens even wassen! Letterlijk en figuurlijk: we gaan je badkamer aanpakken. Als je net verhuisd bent, is de badkamer vaak niet helemaal naar je smaak. Wellicht had beneden meer prioriteit dan boven en kom je nu pas toe aan je nieuwe badkamer. Geen probleem, i got you!

    Soms sta je wel even met je handen in het haar hoe je deze klus nu gaat aanpakken. Wist je dat je tegenwoordig handige online tools hebt om je badkamer online te ontwerpen? Misschien heb je maar een beperkte ruimte en moet je wasmachine en/of droger ook verwerkt worden in je badkamer. Je hebt geluk als je deze twee bakbeesten in een andere ruimte kunt zetten, dat scheelt al zoveel ruimte. In beide situaties ga ik je voorbeelden laten zien van badkamer organisatie ideeën hoe je dit oplost.

    Amazon, Instagram en IKEA zijn je best friends

    Sinds ik TikTok actief gebruik ben ik helemaal fan van Amazon. Eerder bestelde ik hier nooit wat, maar door de vele bathroom inspiration hacks die ik daar zie ben ik om. Amazon heeft zulke handige tools om je leven een stuk makkelijker en opgeruimder te maken! En dan hebben we het nog niet eens over IKEA gehad. Dat ligt net even wat dichterbij en veel producten kun je op verschillende manieren inzetten. Een plastic douchehanger voor je douchegordijn op te hangen? Die gebruik je ook om je jeans aan de lussen op te hangen in je kledingkast. Klein voorbeeldje, maar dan krijg je een idee wat ik bedoel.

    Daarnaast vind je ook allerlei interieurstylisten op Instagram met slimme hacks en ideeën om je ruimte zo goed mogelijk in te richten. Als je alleen al zoekt op Instagram op #bathroomorganization dan krijg je (nu) al 59,945berichten waar je mee aan de slag kunt! Inspirerende accounts zijn: @sonyameares, jedeli_interiors, @cleanlinesorganizinganddesign en @ellentheblogger.

    Hoe organiseer jij je ontploffende ijdelheid?

    Bovenstaand voorbeeld is een geweldig voorbeeld hoe jij je ijdelheid kunt organiseren in de chaos die momenteel waarschijnlijk plaatsvindt. Een paar bakjes en een ronddraaiend plateau en je bent klaar. Je hoeft geen nieuw kastje te kopen, maar met enkele items staat alles georganiseerd klaar.

    En heb je in je douche je shampoo, conditioner, douchegel, scrub en dergelijke staan? Dat staat zo rommelig hé? En dan ook nog een verdwaald scheermesje. Hang deze dispensers op en je hebt geen last meer van ronddwalende flessen. Je favoriete douchegel, shampoo en conditioner stop je hierin en je kunt er lang mee doen! En onderstaande video is helemaal geniaal als je niet eens de ruimte hebt voor een kastje in je badkamer. Gevalletje: we doen het met de middelen die we hebben!

    Waarom werkt dit zo goed?

    Je badkamer organiseren begint eigenlijk bij het labelen van je producten. Per bakje of mand deel jij je spullen in: ‘elke dag’, ‘back-up’, ‘haarproducten’, ‘gezichtsverzorging’ en ‘schoonmaakbenodigdheden’.
    Jouw systeem aan de linkerkant van je kastje is afneembaar, dus de bovenste ‘elke dag’-mand kan worden uitgetrokken om op het aanrecht te gebruiken en vervolgens weer op de plank te worden opgeborgen. Zo geniaal.

    En hoe zit het dan met het toilet?

    Heb je geen kastjes om je badkamer organisatie goed uit te voeren en heb jij een toilet in de badkamer? Dan zijn de ruimte en mogelijkheden helemaal beperkt. Maar dan is onderstaand voorbeeld echt super! Het ziet er niet helemaal sjiek en modern uit, maar daar kun je zelf mee spelen. Ander tegeltje tegen de muur en wat leuke handdoeken op je houten plank. Daarnaast pomp je de spullen over in mooie flessen die bij elkaar matchen en je komt al een heel eind! Even rondje Action en alles is netjes opgeruimd!

    Zo’n ladder is niet alleen heel functioneel met alle extra opbergruimte, maar ook esthetisch mooi ! Er zijn verschillende soorten ladders waarmee je ook een andere stijl creëert. Ga je voor traditioneler met een beetje een twist, of ga je voor een minimalistische look wat echt past bij de huidige boho-trends?

    Bij je badkamer inspiratie heb je natuurlijk ook wel wat trends die je mee wilt nemen bij het indelen. Zo schreef ik vorig jaar een artikel met badkamer inspiratie 2021 trends! Zo heb je elk jaar andere trends, maar… sommige trends herhalen zich en blijven trendy. Kijk ook eens bij vtwonen: een hele fijne inspiratiebron.

    Hoe staat het met jouw bathroom organisation?

    Kan jouw badkamer wel even wat organisatie gebruiken? Dan hoop ik dat ik je hiermee geholpen heb en je nu aan de slag kunt! Happy organizing.

    Liefs, Miek

    december 1, 2022 /Mieke / 7

    Categories: Lifestyle

    LUZT Eindhoven – Gastrobar voor lunch, diner en borrelThe Body Shop Kerstcadeaus 2022 Review – Merry Christmas!

    7 thoughts on “Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas!

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (2)Nicole Orriëns schreef:

      december 8, 2022 om 10:17 am

      Wat een heerlijke foto’s. Het ziet er allemaal keurig en goed georganiseerd uit!

      Beantwoorden

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (3)Krystle schreef:

      december 9, 2022 om 11:20 pm

      Wat mooi georganiseerd in die badkamer kastjes! Zo ziet het er bij mij niet uit, maar ga er wel mee aan de slag nu ik zo deze foto’s zie.

      Beantwoorden

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (4)Jouvence schreef:

      december 10, 2022 om 3:39 pm

      Vooral mijn badkamerkastje kan wel een reorganisatie gebruiken. Die staat bomvol en alles door elkaar.

      Beantwoorden

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (5)Li schrijft 't op schreef:

      december 13, 2022 om 2:06 pm

      Ons badkamer is net vernieuwd en ziet er top uit. Betonlook met zwarte kranen.

      Beantwoorden

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (6)Frederique schreef:

      december 13, 2022 om 2:07 pm

      Mijn badkamer kan wel wat organisatie gebruiken, nou ja, tenminste…ik heb dus een beetje een gek geval in mijn (huur)woning. Beneden is er een douche en wc in 1 ruimte, maar geen wasbak. En dan boven is er in het wasmachine hok een wasbak met badkamerkastje. Niet erg praktisch dus. Ik zoek er nog een oplossing voor sinds we eerder dit jaar hier kwamen wonen.

      Beantwoorden

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (7)Renata Feyen schreef:

      december 15, 2022 om 12:42 am

      Wij hadden na onze verhuis nieuwe boekenrekken gekocht en gebruiken nu de oude in de badkamer voor alle spulletjes op te zetten

      Beantwoorden

    • Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (8)Janet schreef:

      december 15, 2022 om 6:06 pm

      Oh wat een heerlijke voorbeelden zeg, de foto’s vind ik erg satisfying. Mijn badkamer is een beetje een georganiseerde chaos.

      Beantwoorden

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Badkamer Organisatie Ideeën. Hier Vind Je Leuke Bathroom Organization Ideas! - Mieksmind.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5978

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.