20 x Shared Dining in Amsterdam - Kathmandu Kitchen (2024)

20 x Shared Dining in Amsterdam

Amsterdam, de levendige stad die bekendstaat om haar schilderachtige grachten, historische architectuur en natuurlijk haar geweldige eetscene. Als je een liefhebber bent van eten en geniet van de gezelligheid van een maaltijd delen met vrienden of familie, dan zit je hier goed. In deze blog nemen we je mee op een culinaire reis door de top 25 restaurants voor shared dining in Amsterdam.

Van de aromatische smaken van Kathmandu Kitchen tot de verrukkelijke barbecuegerechten van PENDERGAST, en de authentieke Indiase keuken van Ashoka, we hebben voor ieder wat wils. Of je nu trek hebt in Italiaanse kleine hapjes bij TOZI Amsterdam, het eclectische menu bij LOUIE LOUIE, of de innovatieve gerechten bij BAR BAUT, er is voor elk wat wils.

Dus nodig je vrienden uit en maak je klaar om te genieten van een unieke eetervaring die de vreugde van het delen van heerlijk eten viert in het hart van Amsterdam.

Kathmandu Kitchen: Shared dining in Amsterdam

Eén van de meest populaire restaurants voor shared dining in Amsterdam is Kathmandu Kitchen. Gasten worden verwelkomd met een warme en stijlvolle ambiance, gezellige decoratie en comfortabele zitplaatsen.

De royale porties en gevarieerde menukaart met klassieke Indiase en Nepalese gerechten maken het een ideale plek voor culinaire liefhebbers die houden van variatie en gedeelde ervaringen. Authentieke smaken worden gecreëerd met verse kruiden en specerijen, en het shared dining concept moedigt gasten aan om van alles een beetje te proberen.

Of je nu een fan bent van de Indiase of Nepalese keuken, Kathmandu Kitchen is een must-visit voor een onvergetelijk gastronomisch avontuur.

🏚 Balboastraat 24, 1057 VW Amsterdam | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 kathmandukitchen.nl

PENDERGAST

Voortbordurend op de gedeelde eetervaring die wordt geboden door Kathmandu Kitchen, biedt Pendergast Smokehouse een onvergetelijke combinatie van sappig vlees en troostrijke bijgerechten, perfect voor een gezellige avond van shared Dining in Amsterdam.

De Spread, een feestmaal in familie-stijl met 3 hoofdgerechten en 3 bijgerechten, is een absolute aanrader. Het restaurant zelf is klein, donker en gezellig, met een uitnodigende sfeer voor een lange avond uit met vrienden of geliefden.

Pendergast Smokehouse biedt een unieke kijk op ‘shared dining in Amsterdam’ – een geweldige optie voor vleesliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een authentieke ervaring.

Geniet van een heerlijke maaltijd en de warmte van shared Dining in dit Amsterdamse restaurant.

🏚 Groen van Prinstererstraat 14, 1051 EG Amsterdam | Google reviews (4.7⭐) | 🌐 pendergast.nl

NENI

Met een unieke kijk op ‘Shared Dining Amsterdam’ biedt NENI de perfecte plek voor iedereen die wil genieten van de essentie van gemeenschappelijk dineren. Dit relaxte restaurant uit Tel Aviv belooft een informele sfeer, met een menu vol heerlijkheden voor planteneters.

De echte blikvanger is het Balagan-menu van de chef, een grillige verzameling van mezze-gerechten die het delen en samenzijn aanmoedigt. Stel je voor dat je samen met je vrienden aan tafel zit en wordt gepresenteerd met een kleurrijk mozaïek van smaken en texturen.

NENI neemt je niet alleen mee op een culinaire reis, maar laat je ook achter met blijvende herinneringen aan gedeelde gesprekken en gelach. Ontdek de vreugde van shared dining bij NENI en ervaar de speelse chaos van smaken die deze unieke eetervaring definieert.

🏚 Stadionplein 8, 1076 CM Amsterdam | Google reviews (4.6⭐) | 🌐 neni-amsterdam.nl

BAM BOA

Maar waar anders kun je naartoe om het beste van ‘Shared Dining Amsterdam’ te ervaren? Bam Boa is the place to be.

Gelegen in de voormalige ruimte van Girassol, heeft het een trendy moderne tent en rattan charme. Het mega terras straalt een strandachtige sfeer uit, waardoor het perfect is voor zonnige dagen.

Begin je dag met een kopje koffie en een heerlijk brunch- of lunchmenu. Voor het avondeten geniet je van ceviche, gegrilde vis, salades en steak tartare. Sluit af met ambachtelijk gemaakte co*cktails.

Bam Boa vangt de essentie van de levendige culinaire scene van Amsterdam en biedt een onvergetelijke shared dining ervaring.

🏚 Weesperzijde 135, 1091 ES Amsterdam | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 bam-boa-amsterdam.com

Fenicie

Op slechts een korte autorit verwijderd in Purmerend ligt Fenicie, een uitnodigend Libanees restaurant dat een onvergetelijke gedeelde dinerervaring biedt.

Het menu barst van heerlijke koude en warme mezze-opties voor zowel vlees- als vegetariërliefhebbers, evenals een houtskoolgrill met sappige lamskoteletten, rundvleesspiezen en in feta gevulde inktvis.

De gezellige sfeer wordt versterkt door het attentie personeel, waardoor het een ideale plek is voor een plezierige shared dining in Amsterdam.

Fenicie schittert als een uitzonderlijke keuze in Amsterdam voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme gedeelde dinerervaring.

🏚 Willem Eggertstraat 143, 1441 CH Purmerend | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 restaurantfenicie.nl

WEESPER

Met zijn uitnodigende sfeer en eenvoudige menu is WEESPER een ideale plek voor een gezamenlijke eetervaring in Amsterdam. Het biedt medium-sized gerechten die gemakkelijk te delen en te genieten zijn.

Tapbieren, wijnen met Jip en Janneke uitleg, evenals snacks zoals (Limburgse) gehaktballen en slider Polpette maken deze plek een gezellige en handige optie.

De perfecte plek voor een gezellige tijd met vrienden of familie, WEESPER is een geweldige manier om wat van het lokale eten in Amsterdam te proeven. U kunt gemakkelijk meer informatie over het restaurant vinden op hun website en sociale media.

Ervaar shared Dining op zijn best in Amsterdam met WEESPER.

🏚 Weesperzijde 144, 1091 ET Amsterdam | Google reviews (4.1⭐) | 🌐 weesperamsterdam.nl

Bar Pif

Geniet van de smaak van de Franse keuken en wijn bij Bar Pif, de perfecte plek voor een shared dining in Amsterdam.

Deze gezellige en charmante wijnbar biedt een verscheidenheid aan gerechten die perfect zijn om te delen met uw gezelschap. Verse en kwalitatieve ingrediënten vormen gerechten zoals octopus terrine, karnemelk gefrituurde kip en oesters.

Een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit verschillende regio’s en stijlen is beschikbaar om te combineren met uw eten. Het personeel is vriendelijk en deskundig en kan u helpen de beste wijn te kiezen voor uw smaak en gelegenheid.

Bar Pif is een plek om te ontspannen en te genieten van een shared dining in Amsterdam.

🏚 Tweede Tuindwarsstraat 10A, 1015 RZ Amsterdam | Google reviews (4.7⭐) | 🌐 barpif.nl

Deus Cantina

Een andere geweldige optie voor shared dining in Amsterdam is Deus Cantina, een gezellig en ruim restaurant gelegen aan de Herengracht. Het biedt een breed scala aan vegetarische, veganistische en vleesgerechten, allemaal gemaakt met verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Je kunt er ook een scala aan snacks en drankjes vinden, van artisjokken tot Mexicaanse arepas en rabarberkruimeltaart.

Het restaurant biedt ook afsluitbare kamers die plaats bieden aan maximaal 750 personen, perfect voor grote groepsbijeenkomsten.

Deus Cantina is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen tijd met dierbaren terwijl je nieuwe smaken en keukens ontdekt.

Voor meer informatie, bezoek hun website of volg ze op sociale media.

🏚 Herengracht 88A, 1015 BS Amsterdam | Google reviews (4.3⭐) | 🌐 deus.amsterdam

Hangar

Voortbordurend op de discussie over gedeelde eetgelegenheden in Amsterdam, biedt Hangar een unieke en stijlvolle ervaring om van te genieten. Gelegen aan de oevers van de IJ-rivier, heeft Hangar een metalen hangarontwerp met een ruim terras om van het uitzicht te genieten.

Hun menu zit boordevol verschillende smaken en keukens, waaronder mediterrane, Aziatische en Midden-Oosterse gerechten. Allemaal bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten en bedoeld voor groepen van 8 personen of meer. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon uitgebreid wilt lunchen of dineren, Hangar is de perfecte plek om je thuis te voelen en een onvergetelijke ervaring te delen.

Met zijn prachtige uitzicht en warme sfeer is Hangar een must-visit voor shared Dining in Amsterdam.

🏚 Aambeeldstraat 36, 1021 KB Amsterdam | Google reviews (3.9⭐) | 🌐 hangar.amsterdam

TOZI Amsterdam

Een andere geweldige optie voor shared dining in Amsterdam is TOZI Amsterdam, een Italiaans restaurant dat het Venetiaanse concept van ‘cicchetti’ naar de stad brengt. Het restaurant heeft een gezellige en moderne sfeer, met een neonbord dat gasten uitnodigt naar het restaurant. Het personeel is vriendelijk en attent, waardoor er een levendige en ontspannen sfeer ontstaat.

Het menu bevat klassieke Italiaanse gerechten zoals burrata, tartaar, carpaccio, pizzetta’s, gegrilde octopus en zeebaars, allemaal gemaakt met verse en kwalitatieve ingrediënten. Gasten kunnen ook genieten van een verfrissende Amalfi mule-co*cktail gemaakt met wodka, limoncello, ginger beer en limoensap.

TOZI Amsterdam is de ideale plek om te genieten van een leuke en heerlijke ervaring van gezamenlijk dineren met vrienden en familie.

🏚 Koninginneweg 34, 1075 CZ Amsterdam | Google reviews (4.2⭐) | 🌐 toziamsterdam.nl

BAR BAUT

Bij BAR BAUT, het toonaangevende restaurant voor shared dining in Amsterdam, kunnen gasten genieten van de creatieve en verse gerechten bereid door chef-kok Michiel van der Eerde.

Het restaurant heeft een knus en stijlvol interieur dat een sfeer van mysterie en durf biedt.

Op het menu staan verschillende keukens, zoals Frans, Italiaans en Aziatisch, allemaal met gebruik van lokaal geproduceerde en verse ingrediënten.

Gasten kunnen ook een drankje nemen en ontspannen terwijl ze genieten van de kwaliteit en puurheid van het eten.

BAR BAUT is de perfecte plek voor een leuke en heerlijke shared dining ervaring in Amsterdam.

Het is geen verrassing dat BAR BAUT een fenomeen is geworden dat men niet mag missen.

🏚 Stadionweg 320, 1076 PK Amsterdam | Google reviews (4.4⭐) | 🌐 barbaut.amsterdam

Five Brothers Fat

Een andere geweldige plek om samen te dineren in Amsterdam is Five Brothers Fat, een levendige tapasbar die moderne invloeden combineert met Aziatische en Latijns-Amerikaanse smaken.

Gelegen aan de De Clercqstraat, is het menu van het restaurant geïnspireerd door de feestelijke sfeer en smaken van de cava bars in Barcelona. Stap in de levendige sfeer en nestel je aan de marmeren bar om te genieten van ambachtelijke co*cktails en goede wijnen.

Geniet van de open keuken terwijl je diner vlak voor je ogen sist. Het restaurant vat perfect de essentie van samen dineren samen met een onvergetelijke ervaring die je smaakpapillen laat zingen.

Five Brothers Fat is een must-visit plek voor een uniek culinair avontuur in Amsterdam.

🏚 De Clercqstraat 56, 1052 NH Amsterdam | Google reviews (4.3⭐) | 🌐 fivebrothersfat.nl

Ashoka

Vervolgend op de verkenning van Shared Dining in Amsterdam is Ashoka een charmant restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke Shared Dining concept. Of het nu gaat om een bedrijfsdiner, een familiebijeenkomst of gewoon een leuke avond uit, Ashoka heeft het perfecte Shared Dining menu.

Gasten kunnen kiezen uit een 2-gangen, 3-gangen of 4-gangen diner, met opties voor zowel vegetarische als niet-vegetarische voorkeuren. Groepen van 4 tot 30 personen zijn welkom, waardoor het een uitstekende keuze is voor een memorabele en smakelijke eetervaring.

Ashoka biedt een onvergetelijke culinaire reis voor alle Shared Dining liefhebbers in Amsterdam.

🏚 Spuistraat 3G, 1012 SP Amsterdam | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 ashokarestaurant.nl

PESCA

Voortbouwend op de gedeelde eetervaring, is PESCA op de Rozengracht een uniek ‘vis theater’ dat een interactieve eetervaring biedt zoals geen ander. Gasten kunnen hun eigen vis kiezen en toekijken terwijl deze gewogen wordt, waarna ze kunnen genieten van een verrukkelijke selectie gerechten die bedoeld zijn om te delen.

De sfeer is gastvrij en budgetvriendelijk, en het eten is heerlijk. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt PESCA ook bezorging aan, zodat je dezelfde fantastische ervaring kunt hebben vanuit het comfort van je eigen huis.

Voor een echt authentieke Amsterdamse eetervaring is een bezoek aan PESCA een must. Doe mee aan de culinaire reis en ontdek de vreugde van Shared Dining in Amsterdam.

🏚 Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam | Google reviews (4.6⭐) | 🌐 pesca.restaurant

Hakata Senpachi

Bij Hakata Senpachi kunnen gasten genieten van een levendige shared dining in Amsterdam, met een verscheidenheid aan Japanse gerechten bereid met verse ingrediënten.

Voorgerechten zoals pittige kabeljauwkuit, spiesjes met paling, shiitake champignons en vlees, en takoyaki (inktvisballetjes) zullen uw smaakpapillen prikkelen.

Geniet van sashimi en onigiri, of kies uit vier soorten ramen of heerlijke udon noedels.

De sfeer is gezellig en authentiek, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam, wat zorgt voor een snelle en efficiënte service.

Hakata Senpachi is de perfecte plek om te genieten van een leuke en bevredigende shared dining in Amsterdam.

🏚 Wielingenstraat 16, 1078 KK Amsterdam | Google reviews (4.4⭐) | 🌐 hakatasenpachi.com

BOCAS

Met twee locaties in Amsterdam biedt BOCAS een uitnodigende sfeer voor gedeeld dineren met heerlijke tapasgerechten en een fantastische selectie wijnen. De gezellige, kleurrijke locatie in de Jordaan heeft comfortabele banken met kussens, perfect om neer te strijken voor een avond vol tapas en wijn. Grapedistrict, een wijnwinkel, levert unieke en spannende wijnen voor BOCAS.

Tapasgerechten zijn onder andere kaas, ham, kroketten en meer. De ontspannen en levendige sfeer maakt BOCAS de perfecte plek voor vrienden en familie om samen te genieten van een maaltijd.

🏚 Westerstraat 30, 1015 MK Amsterdam | Google reviews (4.3⭐) | 🌐 bar-bocas.nl

Mayur

Volgend de trend van gedeelde eetervaringen in Amsterdam is Mayur, een restaurant dat een heerlijke reis door de Noord-Indiase keuken biedt. De chique charme creëert een perfecte sfeer voor een intieme avond.

Het menu biedt een verscheidenheid aan gerechten uit de Tandoori oven, aromatische curry’s en de geliefde Saag paneer. Wat Mayur echt onderscheidt, is hun speciale gedeelde diner menu. Het is perfect voor groepen van vier of meer, omdat het hen in staat stelt om van alles te genieten.

Van de ambiance tot het eten, Mayur is een ideale keuze voor een onvergetelijke eetervaring. Geniet van een avond vol onvergetelijke smaken en gedeelde herinneringen in deze Noord-Indiase culinaire oase.

🏚 Korte Leidsedwarsstraat 203, 1017 RB Amsterdam | Google reviews (4.2⭐) | 🌐 mayur.nl

BAR KARTEL

Voortbouwend op de Noord-Indiase gedeelde eetervaring die wordt aangeboden bij Mayur, biedt BAR KARTEL een unieke sfeer van streetfood met hun gedeelde menu.

Bij BAR KARTEL kunnen gasten genieten van gerechten van over de hele wereld, waaronder ceviche, taco’s en een bavette spies gemarineerd gedurende 12 uur.

De sfeer is gezellig en levendig, met het decor en de muziek die een streetfood sfeer uitstralen.

Het personeel is vriendelijk en attent, en de service is snel en efficiënt.

BAR KARTEL is een geweldige plek om een leuke en smakelijke gedeelde eetervaring te hebben in Amsterdam.

🏚 Overtoom 28, 1054 HJ Amsterdam | Google reviews (4.2⭐) | 🌐 bar-kartel.nl

Pasta e Basta

Voortbouwend op de shared dining in Amsterdam, biedt Pasta e Basta een onvergetelijke Italiaanse culinaire reis. Van solo voorgerechten tot het hoofdgerecht, wacht er een unieke eetervaring op u. Het seizoensgebonden menu garandeert verse smaken bij elk bezoek.

Tijdens de maaltijd worden gasten serenadeerd door getalenteerd personeel met prachtige melodieën. Dit creëert een sfeer die werkelijk uniek is. Perfect voor liefhebbers van Italiaans eten, shared dining en live entertainment, is Pasta e Basta een ervaring die u niet mag missen.

Het restaurant belichaamt de essentie van Shared Dining in Amsterdam en zal zeker een onvergetelijke avond bieden.

🏚 Nieuwe Spiegelstraat 8, 1017 DE Amsterdam | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 pastaebasta.nl

BAR FISK

Gelegen in het hart van Amsterdam, is BAR FISK een levendig restaurant dat een onvergetelijke gedeelde eetervaring biedt. Eigendom van Irit Lior en geleid door chef-kok Oren Aharon, belichaamt deze door Israël geïnspireerde parel de geest van gedeeld eten.

Het menu biedt een scala aan zeevruchtenlekkernijen, van heerlijke oesters tot pittig gefrituurde sardines en sappige gebakken inktvis. Op vrijdag en zaterdag is er een exclusief ervaringsmenu beschikbaar, waarbij gasten kennis kunnen maken met de levendige keuken van Tel Aviv.

Met zijn warme gastvrijheid en gezellige sfeer biedt ‘BAR FISK’ de perfecte plek voor shared dining in Amsterdam. Kom voor een culinair avontuur en proef de smaken van de Middellandse Zee.

🏚 Eerste Sweelinckstraat 23, 1073 CL Amsterdam | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 barfisk.nl

LOUIE LOUIE

Vaak geprezen om zijn eclectische sfeer en unieke shared-dining ervaring, is LOUIE LOUIE een must-visit restaurant in Amsterdam. Gelegen in Oost, staat deze hotspot bekend om zijn uitgebreide drankjes- en snacks menu.

De ster van de show is echter de Conjõ Lekker schotel. Dit gerecht is een mix van tacos, quesadillas, ceviche en andere heerlijke lekkernijen. Redacteur Lise verzekert dat nergens in Amsterdam je zo’n heerlijke schotel geserveerd krijgt.

Met zijn stijlvolle interieur en smakelijk eten is LOUIE LOUIE een geweldige plek voor een shared dining ervaring in Amsterdam.

🏚 Linnaeusstraat 11A, 1093 EC Amsterdam | Google reviews (4.2⭐) | 🌐 louielouie.nl

VENUS & ADONIS

Een van de nieuwste toevoegingen aan de shared dining in Amsterdam is Venus & Adonis, een stijlvol grillrestaurant gelegen in de Jordaan.

Dit unieke eetgelegenheid biedt een scala aan heerlijke gerechten, allemaal geserveerd op mooie houten planken in het midden van de tafel, waardoor het gemakkelijk is om te delen.

Het menu biedt een verscheidenheid aan surf & turf opties, evenals vegetarische en veganistische opties.

De sfeer is ontspannen en uitnodigend, perfect voor groepen die samen willen genieten van een maaltijd.

Alle gerechten worden perfect bereid en de prijzen zijn verrassend betaalbaar.

Of je nu op zoek bent naar een informele lunch of een avondje uit met vrienden, Venus & Adonis biedt een geweldige gedeelde eetervaring.

🏚 Prinsengracht 274, 1016 HH Amsterdam | Google reviews (4.4⭐) | 🌐 venusenadonis.nl

HAPPYHAPPYJOYJOY

Voortbouwend op de gedeelde-dinervaring die wordt aangeboden door Venus & Adonis, is Happyhappyjoyjoy in Amsterdam West een andere geweldige optie voor groepen die een maaltijd willen delen. Het restaurant biedt Aziatisch streetfood in een sfeer die doet denken aan New York. Vanwege de populariteit wordt aanbevolen om vooraf te reserveren.

Diegenen die iets bijzonders zoeken, zouden moeten overwegen om de bao met Peking eend te bestellen, een mini-hamburger van knapperige eend geserveerd op een bapao-broodje. Het restaurant biedt een unieke eetervaring, met eten dat perfect is om te delen en een sfeer die belooft onvergetelijk te zijn.

🏚 George Gershwinplein 1, 1082 LS Amsterdam | Google reviews (3.7⭐) | 🌐 happyhappyjoyjoy.asia

LITTLE COLLINS

Verdergaand met de shared dining in Amsterdam, is Little Collins een uitstekende optie voor groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke avond. Dit restaurant is open voor het diner op donderdag, vrijdag en zaterdag, en biedt een uitgebreid menu van heerlijke gerechten om te delen.

Geniet van een voorgerecht van oesters of bruschetta met peer en geroosterde pecannoten. Voor het hoofdgerecht is de gekonfijte zalm een echte aanrader. Met attente service en uitstekende gerechten is Little Collins de perfecte plek voor een avondje uit met vrienden of familie.

Of je nu op zoek bent naar een intiem diner of een heerlijke brunch, Little Collins zal zeker in de smaak vallen.

🏚 Eerste Sweelinckstraat 19F, 1073 CL Amsterdam | Google reviews (4.5⭐) | 🌐 littlecollins.nl

PATA NEGRA

Beginnend bij Little Collins, is Pata Negra de perfecte plek voor een avondje gezamenlijk dineren in Amsterdam. Stap deze levendige eetgelegenheid binnen en je waant je direct in Spanje. De lucht is gevuld met het ritmische geluid van muziek en het feest gaat door tot in de late uurtjes van de nacht.

Of je nu met een groep vrienden of familie bent, Pata Negra biedt een scala aan heerlijke tapas en een levendige Spaanse sfeer. De keuken is geopend tot 23:00 uur, zodat iedereen ruimschoots de tijd heeft om te genieten van de tongstrelende smaken van Spanje.

Pata Negra is een veteraan in de Amsterdamse eetgelegenheidsscene; kom hier de essentie van Spanje ervaren!

🏚 Utrechtsestraat 124, 1017 VT Amsterdam | Google reviews (4.1⭐) | 🌐 pata-negra.nl

Conclusie

Shared dining is een geweldige manier om te genieten van verschillende gerechten en keukens met je vrienden en familie. Het is ook een leuke en sociale manier om nieuwe smaken en culturen te ontdekken.

Amsterdam is een stad die veel mogelijkheden biedt voor shared dining, van Indiaas tot Italiaans, van Aziatisch tot Mediterraans, en meer.

In deze blog hebben we 25 restaurants beoordeeld die shared dining in Amsterdam aanbieden, en we hebben hun specialiteiten, sferen, en diensten uitgelicht. Of je nu op zoek bent naar een gezellige en informele plek, of een chique en elegante plek, je zult een restaurant vinden dat bij je smaak en budget past.

Je kunt ook meer informatie vinden over deze restaurants op hun websites of sociale media. We hopen dat je deze blog leuk vond en dat je een aantal van deze restaurants zult proberen voor je volgende shared dining in Amsterdam.

Mis deze kans niet om te nippen, te smullen, en te genieten bij deze geweldige restaurants!

Je kunt ook lezen:

  • Beste Halal Restaurants in Amsterdam
  • Beste Indiase Restaurants in Amsterdam
  • Beste Restaurants in Amsterdam
20 x Shared Dining in Amsterdam - Kathmandu Kitchen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5506

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.